Czujesz, że potrzebujesz pomocy w wyborze kosmetyków? 
Zadzwoń na darmową konsultację: 
+48 888 421 995

 
alt
 
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 1167
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 15-05-2024
Dziękuję. Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 15-05-2024
Zaopatruje się już od dawna w produkty ze sklepu i jeszcze się nie zawiodłam zamówienie jest sprawnie realizowane, mila obsługa, polecam sklep moim znajomym, produkty są bardzo dobrej jakości. Pozdrawiam Maria
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 09-05-2024
Kupuję w sklepie "Afandi Oriental Dream "od bardzo dawna i jestem bardzo, bardzo zadowolona . Produkty są cudowne i jakościowo niezastąpione , oryginalne z Maroka .Ja mam cerę naczyniową , wrażliwą i nie mam z nią żadnych problemów Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wieslawa
  • Data napisania recenzji: 09-05-2024
Bardzo lubię kupować w Afandi!Wszystko idzie sprawnie i co jest ważne szybko. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-05-2024
Polecam!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 22-04-2024
Kupowanie w Afandi Oriental Dream to czysta przyjemność. Wiem, że produkty będą bardzo dobrej jakości a dodatkowo cieszy mnie to, że zarówno sprzedający jak i osoba do której to trafi, będą zadowolone. Stąd ta przyjemność. Polecam ❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 17-04-2024
Jestem klientką sklepu od kilku lat i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów .jak i obsługi. Bardzo polecam produkty z tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 18-03-2024
Bardzo polecam kosmetyki i ten sklep Bardzo dobra jakość kosmetyków
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 23-02-2024
Dziękuję i bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 23-02-2024
Dziękuję i bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 20-02-2024
Polecam zakupy w sklepie. Szybka dostawa, świetne produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryka
  • Data napisania recenzji: 19-02-2024
Dostawa bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolona z olejków po zastosowaniu ich skóra jest nawilżona i delikatna. Polecam te kosmetyki każdy będzie zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 18-02-2024
Wspaniała obsługa i kontakt, porady, polecam każdemu ten sklep, pełna profeska.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 12-02-2024
Super produkty. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 26-01-2024
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: beata
  • Data napisania recenzji: 31-12-2023
Polecam :) wracam i wracam :) doskonała obsługa i jakość produktów, od serum różanego jestem uzależniona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 22-12-2023
Bardzo profesjonalna i pomocna Pani Właścicielka. Produkty oryginalne. Nie jest to pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 19-12-2023
Solidnie zapakowane.Piękne zapachy perfum,szczególnie podoba mi się męski Superman.Ceny przystępne na prawie każdą kieszeń.Trwały zapach .Czas realizacji i dostawa bez zarzutu.Polecam! Pozdrawiam Krystyna P.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 13-12-2023
Bardzo jestem zadowolona z zakupów, z produktów, z przesyłki a przede wszystko z profesjonalnej pomocy przy zakupach, pomocy w doborze odpowiednich kosmetyków, jak również z pomocy przy kłopotach z odbiorem przesyłki. Za wszystko bardzo dziekuje i wszystkim polecam Afandi Oriental Dream.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOANNA
  • Data napisania recenzji: 11-12-2023
Lubię olejki do twarzy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 11-12-2023
Wspaniałe produkty, przyjazne dla skóry, efekty stosowania super. Zapachy cudne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 05-12-2023
Szybko i sprawnie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 05-12-2023
Po prostu super. to są zapachy, z którymi się spotkałem będąc w Libanie. Brawo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 01-12-2023
Zakupy przebiegają bardzo sprawnie 'obsluga bardzo miła ' na każde pytanie P. Ewelina odpowiada. Polecam sklep. Produkty są bardzo dobre. Pozdrawiam!!!! Maria
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 21-11-2023
Witam! Sklep już paru osobą poleciłam, produkty są bardzo dobrej jakości . P. Ewelina jest bardzo miłą osobą zawsze doradzi jak tego potrzebuję, realizacja zamówienia szybka. Pozdrawiam Maria kuźmińska
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 19-11-2023
Bardzo dobrej jakości produkty, szybka wysyłka Polecam serdecznie zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARIA
  • Data napisania recenzji: 16-11-2023
Wszystko jest OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 03-11-2023
Polecam, kayal do oczu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 26-10-2023
super, polecam, dostawa szybka, wszystko doskonale zapakowane, produkty świetne Rose serum to mój Hit! Kontakt i wsparcie Eweliny rewelacyjne :) Ja wracam do sklepu i z pewnością będę wracała:) Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 09-10-2023
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów. Polecam zakupy w Afandi Oriental Dream
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 27-09-2023
najważniejsze dla mnie, ze produkty są naprawdę wysokiej jakości!! Pani Ewelina jest profesjonalna i ekspresowo obsługuje. Jest przesympatyczna i umie doradzić :-). Polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 27-09-2023
Polecam każdemu ten sklep, przemiła obsługa, na każde nurtujące pytanie ,odpowiedź jest natychmiast. Produkty w sklepie godne polecenia , oryginalne i super działają.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 26-09-2023
Udane zakupy.Produkty wysokiej jakości i zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-09-2023
Super produkty, bardzo profesjonalna obsluga. Szybka wysylka, osobiscie robie zakupy u Pani Eweliny z USA polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stefania
  • Data napisania recenzji: 09-09-2023
jestem bardzo zadowolona i już niedługo kupię olejek . Wszystko co do tej pory kupiłam jest super jakości i na pewno będę od czasu do czasu robiła tu zakupy.Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 05-09-2023
Od dawna robię zakupy w tym sklepie i niezmiennie jestem bardzo zadowolona, z jakości, szczegółowego opisu produktów i porad jak je stosować. Próbowałam produktów marokańskich z innego sklepu, bo zachęciła mnie niższa cena, ale niestety jakość była dużo gorsza, więc wróciłam do tego / już sprawdzonego / sklepu. Polecam zakupy w tym miejscu, bo na prawdę warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 03-09-2023
Piękne, oryginalne i niesamowite zapachy. Jestem oczarowana perfumami arabskimi , ich trwałością i niewielką buteleczką, która zmieści się naprawdę w każdej damskiej torebce. Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iza
  • Data napisania recenzji: 31-08-2023
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 31-08-2023
Kolejne udane zakupy w sklepie Afandi :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 29-08-2023
Kolejny zakup olejku różnego. Jestem zadowolona, choć olejek z poprzedniej firmy miał pełniejszy aromat. Z całą pewnością działa genialnie. Paczuszka zapakowana z pełną starannością. Przesyłka dotarła szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 30-07-2023
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 27-07-2023
Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 23-07-2023
Jestem klientką Waszego sklepu już od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi klienta jak wysokiej jakości produktów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 06-07-2023
Ocena moja jest bardzo dobra, już poleciłam paru osobą sklep i są zadowoleni. Pozdrawiam Maria
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 28-06-2023
Artykuł zgodny z opisem,błyskawiczna dostawa,polecam????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 25-06-2023
Bez zarzutu. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 19-06-2023
Polecam zakupy w Afandi:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Żanetta
  • Data napisania recenzji: 16-06-2023
Witam ,jestem waszą klientką od wielu lat.Uzywam olejki codziennie do pielegnacji skóry.Zapach róż ,lawendy i inne.Czuje się jak w ogrodzie różanym.Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego..❤️❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 12-06-2023
Produkty są rewelacyjne.Używam szampony, kremy, mydła, a przede wszystkim perfumy w olejkach o cudownym aromacie i nie uczulające. Gorąco Polecam. Krystyna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Calinka
  • Data napisania recenzji: 09-06-2023
Jestem bardzo zadowolona z olejku arganowego, jest super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu