wyszukiwanie zaawansowane

Afandi Oriental Dream

100% Oryginalne i Naturalne Kosmetyki
z Maroka, Krajów Arabskich i Innych Zakątków Świata

Przyjmujemy również
zamówienia telefonicznie:
+48 888 421 995
Przesyłka GRATIS od 300zł
dotyczy zamówień z przedpłatą na konto
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

Mam Dla Ciebie PREZENT

  • reklama

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 07-10-2021
Olej arganowy to balsam dla mojej duszy i ciała. Teraz czekam na zestaw lawendowy. Nie mam uwag do realizacji i jakości produktów. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 22-09-2021
Bardzo fajne produkty, szybka realizacja, polecam gorąco.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Vanosauto
  • Data napisania recenzji: 21-09-2021
Wszystko swietnie poszło, odbiór bez problemów, towar gotowy i pięknie zapakowany. POLECAM!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-09-2021
Produkty bardzo dobrej jakości, przesyłka w terminie .Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 20-09-2021
sUPER KOSMETYKI, OBSŁŁUGA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Żanetta
  • Data napisania recenzji: 03-09-2021
Sympatyczna obsługa i szybka dostawa. Kosmetyki zgodne z oczekiwaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 01-09-2021
Zakupione produkty godne polecenia!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 31-08-2021
wszystkie produkty, które zamówiłam są fantastyczne, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mary
  • Data napisania recenzji: 31-08-2021
Super sklep! gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 31-08-2021
Szybka dostawa , kosmetyki rewelacyjne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 26-08-2021
Opakowania produktów nieciekawe, ale zawartość rewelacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dąbrówka
  • Data napisania recenzji: 23-08-2021
Najlepszy internetowy sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 23-08-2021
Polecam produktu godne polecenia. Bardzo szybko przesyłki, dobry kontakt że sprzedawca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 20-08-2021
Kosmetyki Super. Czas realizacji zamówienia rewelacja polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 20-08-2021
Bardzo dobre kosmetyki. Nie ma żadnych problemów z zamówieniami. Bardzo dobry kontakt. Przy okazji dziękuję za przysyłane mi informacje mailowe. Bardzo pomocne i interesujące
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 18-08-2021
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów, z pewnością tutaj wrócę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 16-08-2021
Przemiła, profesjonalna obsługa klienta. Indywiduane podejście. Sprawna dostawa zamówionych produktów. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 09-08-2021
Bardzo szybka wysyłka, ciekawe produkty w 100% spełniające oczekiwania!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-08-2021
Prokukty adekwatne do ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 08-08-2021
Prokukty adekwatne do ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 08-08-2021
Bardzo szybka realizacja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 02-08-2021
jestem klientką od wielu lat, kupuję "róże" - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: katarzyna
  • Data napisania recenzji: 01-08-2021
Produkty świetne na lato i nie tylko :) Polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 28-07-2021
Polecam zakupy w tym sklepie, jakość produktów i szybkość obsługi jest rewelacyjna. Kosmetyki są rewelacyjne, są lekkie i pięknie się wchłaniają w przystępnych cenach. Jestem zachwycona perfumami w olejkach ponieważ pięknie i zmysłowo pachną, łatwo się je aplikują i utrzymują się na ciele przez wiele godzin. Jednym słowem sklep, obsługa i kosmetyki godne polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 28-07-2021
Super kosmetyki ekspresowa obsługa szybka realizacja .Jestem bardzo zadowolona olejek arganowy genialny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 27-07-2021
Dobre produkty, bardzo miła i profesjonalna obsługa, przystępne ceny. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 27-07-2021
Z zakupów jestem bardzo zadowolona.Perfumy i kostka piżma są super.Dostawa bardzo szybka a artykuły dobrze zabezpieczone.Bardzo sklep polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 26-07-2021
Wspaniałe produkty!!! Polecam z całego serca :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 26-07-2021
Wszystko w jak najlepszym porządku. Kosmetyki suoer
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lena
  • Data napisania recenzji: 25-07-2021
Mam problematyczną skórę- tłustą, wrażliwą, naczynkową. Zawsze sądziłam, że olejki przeznaczone są tylko do cery suchej. Nic bardziej mylnego! Pierwszy raz widzę tak szybkie i spektakularne efekty. Jestem zachwycona! Wyczerpujące opisy produktów ułatwiają wybór. Choć nie ukrywam- ciężko się zdecydować… chciałoby się mieć każdy z tych drogocennych kosmetyków. Polecam z całego serca!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 24-07-2021
Doskonałe produkty, długo takich szukałam. Będę stałą klientką. Robię zakupy dla siebie i swojej córki, opowiadam i zachęcam też swoje koleżanki. Pozdrawiam, Ela Fabian
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgosia
  • Data napisania recenzji: 19-07-2021
Wypróbowałam kilka kosmetyków i zapachów, w sumie kilka produktów z różnych kategorii i każdy mogę polecić. Pani Ewelina doskonale wie co i dlaczego oferuje i profesjonalnie doradzi, to przemiła, otwarta osoba. Serdecznie polecam ten sklep, szczególnie osobom, które jak ja szukają ciekawych i innych produktów, niż te, znanych marek, które od lat oferują wszystkie drogerie.
Odpowiedź sklepu:
Pani Małgosiu bardzo dziękuję za tak miły komentarz :* I zapraszam ponownie :* Z pozdrowieniami Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 16-07-2021
Wszystko super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HALINA
  • Data napisania recenzji: 16-07-2021
W sklepie kupuję kosmetyki od paru lat i jestem bardzo zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 11-07-2021
Polecam zakupy w tym sklepie, jskość produktów i szybkość obsługi jest rewelacyjna!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-07-2021
Oryginalne produkty, wysokiej jakości i w dobrych cenach.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 10-07-2021
Wszystko w jak najlepszym porządku,obsługa,kontakt oraz jakość produktów. Polecam sklep oraz kosmetyki ponieważ są oryginalne i sprowadzane z Maroko. Uwielbiam ten kraj.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 10-07-2021
Super produkty, olejek różany bezkonkurencyjny, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 09-07-2021
Polecam. Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 09-07-2021
Zakupy w tym sklepie to gwarancja oryginalności produktów. Kosmetyki prosto z Maroko. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 08-07-2021
Pierwszy raz kupiłam kosmetyki orientalne olejek cynamonowy, maseczka i perfum w olejku Royal. Jestem nimi oczarowana, a zapach już skradł moje serce. Już wiem, że będę stała klientka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 08-07-2021
Rewelacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 05-07-2021
Dziękuję za szybką obsługę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Róża
  • Data napisania recenzji: 30-06-2021
Cudowne produkty, świetna obsługa, szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 29-06-2021
Olejek organowy super do cery i paznokci, polecam wysoką jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 28-06-2021
Olejek o zapachu piżmowym jest rewelacyjny!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucjan
  • Data napisania recenzji: 25-06-2021
Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 24-06-2021
Oceniam bardzo dobrze. Jakość produktu jest bardzo dobra. Godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-06-2021
Jestem zachwycona sklepem i kosmetykami. Miły kontakt, profesjonalna obsługa i ekspresowa dostawa. Zarówno olejki jak i kremy są rewelacyjne, bardzo lekkie, dobrze się wchłaniają i nie pozostawiają na skórze ciężkiej maski. Gorąco polecę sklep i kosmetyki.
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 22-06-2021
Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny, rabaty dla stałych Klientów. Możliwość zapoznania się z towarem w sklepie o bardzo przyjemnym, orientalnym wystroju. Przemiła sprzedająca, znająca produkty i umiejąca dobrać odpowiednie do oczekiwań Klienta. Ładne opakowania, prezent gotowy bez dodatkowych wydatków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

ODBIERZ PREZENT: E-BOOK "6 SEKRETÓW URODY MAROKANEK"

Jak otrzymać e book ?
Podaj swój e mail, imię i kliknij w "Pobieram e-booka", a natymiast wyślę Ci e-book.
W moim e-booku odkryjesz 6 wyjątkowych Sekretów Urody Marokanek, które osobiście odkryłam w Maroku i które pomogą Ci mieć:
  • młodą i promienną cerę
  • lśniące i zdrowe włosy
  • piękny biust
  • jedwabistą skórę
  • tajemnicze i uwodzicielskie spojrzenie
Twój e mail służy jedynie do mojej korespondencji. Tak samo jak Ty nie lubię spamu. Będę wysyłać Ci tylko wartościowe informacje. Zawsze możesz wypisać się z listy.
Twoje imię
Adres email
 
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu