alt
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 1046
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 22-09-2022
Polecam sklep Afandi Orirntal Dream. Przejrzyste opisy produktów, oceny innych klientów. Szczególnie polecam kayal/kohel -jedyny produkt do oczu wrażliwych,który nie tylko nie uczula a nawet leczy oczy.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Kohl jest świetnym produktem i cieszę się, że jest Pani zadowolona ze stosowania :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 18-09-2022
Bardzo polecam. Produkt spełnił moje oczekiwania w 100-u %-tach. Przesyłka doszła błyskawicznie
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 04-09-2022
Bardzo szybką wysyłka ,perfumy w olejku sa super bardzo ładny zapach ,chociaż byla pomyłka przy zamowieniu dostałam inne ,ale też ładne .
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Następnym razem prosimy o kontakt telefoniczny jeśli zdarzy się pomyłka. Cieszę się, że perfumki przypadły do gustu. Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wieslawa
  • Data napisania recenzji: 30-08-2022
Szybko i sprawnie.Produkty bardzo dobre.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 26-08-2022
Kohl /kayak,który zakupiłam to jedyny preparat do oczu ,który mnie nie uczula-moje oczy "odetchnęły ". Żałuję tylko ,że sklep nie ma w ofercie tuszu do rzęs dla alergików-chętnie bym kupiła.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 24-08-2022
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę, super produkty. Zamówię ponownie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 22-08-2022
Jestem zadowolona z wody różanej, którą zamówiłam. Używam ją codziennie do przemywania twarzy i trzymam w lodówce. Ma delikatny zapach, a poza tym szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 16-08-2022
Bezproblemowa obsługa i świetny kontakt. Będę polecać znajomym ten sklep. Pozdrawiam wszystkich Grażyna Lenard
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 16-08-2022
:-) bardzo lubie orientalne kosmetyki juz od ponad 20 lat!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 12-08-2022
Kosmetyki najwyższej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 11-08-2022
Profesjonalne doradztwo, indywidualne podejście do klienta, niesamowity asortyment.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-08-2022
Polecam sklep internetowy Afandi gorąco i z czystym sumieniem. Wszystko na 5+
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 29-07-2022
Rewelacja,wszystko załatwione ksiązkowo.Produkty są bezkonkurencyjne Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 24-07-2022
Produkty są bardzo dobrej jakości, używam głównie olejków i jestem zadowolona z efektów. Co najważniejsze produkty są bez dodatków chemicznych. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JOANNA
  • Data napisania recenzji: 23-07-2022
Zakupy i kontakt ze sklepem bez zarzutu. Szybką wysyłka. Towar zapakowany perfekcyjnie. Kupiłam dużo rzeczy, teraz czekam na rezultat ich używania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 21-07-2022
Polecam serdecznie zakupy w tym sklepie . Wspaniałe produkty , obsługa jest bardzo pomocna, zawsze doradzi. Kosmetyki docierają super bezpiecznie opakowane i faktycznie działają cuda :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 19-07-2022
Polecam sklep. Olejki są świetne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 19-07-2022
Polecam wszystko na wysokim poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 13-07-2022
Oceniam je bardzo dobrze, wysoka jakość produktów dostarczana w krótkim czasie. Towar bardzo dobrze opakowany, stąd dociera w stanie nienaruszonym. Bardzo dziękuje za taką obsługę mnie, jako klienta. Ślę życzenia powodzenia dla FIRMY!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: stefania
  • Data napisania recenzji: 10-07-2022
kosmetyki,a wszczególnośąci oleki ktore zakupiłam są godne polecenia.podpisuje się dwoma rękami za wspaniała jakość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 10-07-2022
Nie mam żadnych uwag. Dostawa bardzo szybka. Produkty bardzo dobre, godne polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: beata
  • Data napisania recenzji: 10-07-2022
Wszystko super, towar świetnie zapakowany, przesyłka na czas.Polecam i będę wracać. Kohl Kajal do oczu jest genialny, dobrze się utrzymuje, jestem alergiczką więc miałam pewne obawy ale niepotrzebnie, produkt super, o dziwo, narysowanie kreski patyczkiem jest łatwiejsze niż myślałam :) efektami można się bawić. Żegnam wszystkie moje eyelinery, które miałam do tej pory. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosława
  • Data napisania recenzji: 06-07-2022
Zakupy na najwyższym poziomie .
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję za pozytywną opinię :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 06-07-2022
Wszystko profesjonalnie.polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję bardzo :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 06-07-2022
Super, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 05-07-2022
Po wakacjach w Maroko szukałam sklepu, który oferuje kosmetyki z tego kraju i tak odkryłam ten sklep z fantastycznymi i profesjonalnymi produktami. Robię zakupy od kilku lat i zawsze jestem zadowolona i widać efekty stosowania oryginalnych kosmetyków!!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję :) Cieszę się, że znalazła Pani mój sklep po pobycie w Maroku :* Pozdrawiam ciepło. Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 04-07-2022
Miałam przyjemność osobiście poznać właścicielkę sklepu. Kobietę o pięknej cerze, miłym uśmiechu i ogromnej wiedzy na temat sprzedawanych produktów i niezwykłym kraju, jakim jest Maroko. Od wielu lat jestem zakochana w olejkach z tego kraju, a podczas ostatniej wizyty kupiłam także wazelinę o zapachu róży (świetnie się sprawdza na dłoniach) oraz wodę różaną, która faktycznie pachnie różami. Pani Ewelina pobudziła moją fantazję różnymi zapachami perfum arabskich i przy kolejnych zakupach może uda mi się wybrać odpowiedni, taki tylko dla mnie. Serdecznie pozdrawiam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję Pani Haniu :** Zapraszam ponownie w odwiedziny :)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 02-07-2022
Zamawiam produkty w tym sklepie od dłuższego czasu. Jestem bardzo zadowolona z efektów kosmetyków i z obsługi. Kremy są w dużych opakowaniach i działają rewelacyjnie. Polecam ten sklep i produkty :)
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję Pani Basiu i pozdrawiam :) Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 27-06-2022
Jestem zadowolona z produktu jest swietny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arlena
  • Data napisania recenzji: 25-06-2022
Wspaniałe kosmetyki jestem zachwycona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 23-06-2022
Polecam zakupy w sklepie , czas realizacji zamówienia bardzo szybki kosmetyki dobrej jakości. Szczególnie zachwycam się perfumami , są bardzo trwałe, zapachy unikatowe.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo się cieszę, że zapachy przypadły do gustu :) Zapraszam ponownie na zakupy. Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 21-06-2022
Uwielbiam ten sklep i jego kosmetyki, bez nich nie wyobrażam sobie mojej kosmetyczki. Dziękuję również za porady, są bardzo przydatne.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za poradę. Cieszę się, że porady również są dla Pani przydatne :) Zapraszam ponownie :) Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 21-06-2022
Produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Viktoria
  • Data napisania recenzji: 16-06-2022
Wszystkie produkty przyjechały odpowiednio zapakowane. Henna, Kohl i perfumy świetnie się sprawdzają. Niedługo zrobię ponowne zakupy.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo mi miło :) Zapraszam ponownie na zakupy :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 16-06-2022
Trafiłam tu przypadkiem i powiem tylko że jestem zachwycona. Obsługa i kontakt świetne. Poprosiłam o radę i dostałam bardzo szybką odpowiedź, produkty świetne, olejki działają cuda, mydła rewelacja , maseczka z białą glinką super a perfumki pięknie pachną. Zostałam stałą klientką.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo mi miło :) Cieszę się, że perfumy zostały dobrze dobrane :) Zapraszam ponownie na zakupy. Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 13-06-2022
Dostawa perfekcyjnie zabezpieczona i szybka realizacji zamówienia. Ostatnio sklep z marokańskimi kosmetykami stał się moim ulubionym. Chętnie wracam i poszukuję nowości. Miłym zaskoczeniem byłyby próbki z nowościami. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 11-06-2022
Doskonaly sklep z bardzo dobrymi kosmetykami. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 10-06-2022
Zakupy przez stronę internetową robi się szybko i przyjemnie. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 03-06-2022
Bardzo polecam zakupy w sklepie Afandi , profesjonalna obsługa, produkty najwyższej jakości. Zakupiłam całą serię olejków, są cudowne naprawdę, a do tego pięknie opakowane. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-06-2022
Bardzo duży wybór produktów. Dokładny opis stosowania i działania. Dla każdego. Pięknie zapakowana przesyłka. Znakomitej jakości produkty. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 01-06-2022
Jak zwykle wszystko super, na 20* możliwych daję 100*!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję za tak pozytywną i miłą opinię :) Pozdrawiam serdecznie. Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 23-05-2022
Sklep, zakupy oraz produkty bardzo fajne, ale czas od zamówienia i płatności do dostarczenie dostawy tydzień trochę długo.W wielu sklepach internetowych towar jest wysyłany następnego dnia i w kolejnym dniu jest już w paczkomacie. Ale i tak wrócę :-)
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję za opinie. Zamówienia na dzień dzisiejszy pakujemy w poniedziałki i środy po południu oraz soboty. Wysyłki (odbiory zamówień przez kuriera) są realizowane w poniedziałki, wtorki i czwartki. Pani zamówienie zostało złożone w poniedziałek po 21:00 więc czekało w kolejce na zapakowanie w środę i wysyłkę w czwartek. Otrzymała je Pani w piątek 13 maja. Czyli na 4 dzień (a nie tydzień) od złożenia zamówienia, biorąc pod uwagę, że zostało ono złożone w poniedziałek 9 maja po 21:00. Jeżeli zamówienie byłoby złożone w poniedziałek do godziny 15:00 to wtedy wysłalibyśmy je już we wtorek. Stąd taki okres oczekiwania na przesyłkę. Prosimy mieć to na uwadze przy następnych składanych zamówieniach :))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 19-05-2022
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno tutaj wrócę :). Te oceny to podniosłabym na 200% :).
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję Pani Aniu - zapraszam ponownie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 17-05-2022
Polecam zakupy w tym sklepie są bardzo dobrej jakości.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Grażyno - miło czyta się takie recenzje :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-05-2022
Polecam bardzo dobry sprawdzony sklep i bardzo dobre produkty Warto! Pozdrawiam!
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za zaufanie i zapraszam ponownie :) Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 11-05-2022
Zakochałam się w produktach olejki z róży do masażu robią furrorę pomiędzy moimi klientkami
Odpowiedź sklepu:
Oleje różany to hit w naszym sklepiku :) Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za opinie :) Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 09-05-2022
zapach cudny, trwały polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 25-04-2022
Szybka i sprawna dostawa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkty naturalne, szczególnie uwielbiam kosmetyki i zapachy różane. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrianna
  • Data napisania recenzji: 21-04-2022
Produkt spełnia oczekiwania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania recenzji: 20-04-2022
Jestem klientką już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam, kosmetyki są bardzo dobrej jakości, a olejek arganowy, który najczęściej kupuję jest rewelacyjny!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu