alt
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 1086
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 11-01-2023
Zakupione buteleczki na olejki są rewelacyjne. Pięknie prezentują się i dodają orientalnego uroku. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 11-01-2023
Wszystko Ok, zakupy zrobione bez problemu, szybka dostawa. Produkty super. Bardzo polecam sklep Pani Eweliny produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 09-01-2023
Wspaniałe produkty o czarujących niezwykłych aromatach. I co ważne nie uczulają, nie zostawiają śladów. Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 03-01-2023
Produkty oferowane przez Afandi Oriental Dream są doskonałej jakości. Olejek z opuncji figowej oraz arganowy to poezja ! One naprawdę działają lepiej niż niejeden drogi krem i mają wszechstronne zastosowanie. Rewelacyjne są też kredki do oczu Kohle, wspaniale obrysowują oko i dodają głębi, a nawet przy mocniejszym makijażu wyglądają naturalnie. Zapachy perfum orientalnych np. Golden Sand czy kostki Amber są wyjątkowe, zupełnie inne od znanych marek z naszych perfumerii, bardzo kobiece, intrygujące . Wybór produktów w sklepie bardzo duży. Ze wszystkich zakupionych dotychczas kosmetyków jestem bardzo zadowolona. Firma ze wszech miar godna polecenia. Ja z pewnością będę ich stałą klientką.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 28-12-2022
Wszystko super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 28-12-2022
Polecam z całego serca. Jestem zachwycona olejkami. Właścicielka sklepu przemiła, szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 21-12-2022
Polecam. Zamówione produkty super. Rezygnuje ze wszystkich swoich kosmetyków kupionych w innych drogeriach. Polecam ten sklep wszystkim swoim znajomym. Rewekacyjna obsługa, bardzo sympatyczna właścicielka, która z cierpliwościa wszystko wyjaśnia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-12-2022
Kosmetyki wspaniałe, nie wyobrażam sobie bez nich codziennej (i nie tylko) pielęgnacji, czas realizacji i jakość obsługi klienta bardzo profesjonalna,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 19-12-2022
Cudowne kosmetyki, od których się uzależniłam :) . Przesympatyczna , profesjonalna obsługa. . Zostałam już stałą klientką <3
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 19-12-2022
Jestem klientką sklepu już dłuższy czas, niejeden produkt kupiłam, ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z olejków, które używam codziennie , to jest mój rytuał. Bardzo polecam sklep, bardzo miła obsługa i polecam wszystkie produkty, na żadnym się nie zawiodłam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesława
  • Data napisania recenzji: 16-12-2022
Szczerze polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 13-12-2022
Super sklepik ! Wszystko na najwyższym poziome, łącznie ze świetną obsługą klientka. Jestem zachwycona i na pewno wrócę ! Polecam Afandi Oriental Dream - szczególnie marokańskie olejki jak arganowy i z czarnuszki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 12-12-2022
jak zawsze najwyższa jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 12-12-2022
Od lat kupuję w sklepie Afandi Oriental Dream kohl. Kohl nie tylko ma czerń, którą trudno osiągnąć tradycyjną kredką do oczu, to należy potwierdzić jego właściwości zdrowotne dla oka. Jestem zadowolona z zakupu każdego produktu. Kupuję również czasami olejki, mydła, też warte polecenia. Dobrze, że mamy sklep z dobrymi jakościowo naturalnymi kosmetykami do pielęgnacji naszego ciała, włosów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 12-12-2022
Jestem bardzo zadowolony, kupiłem już nie pierwszy raz, zawsze miła obsługa i doradztwo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kornelia
  • Data napisania recenzji: 11-12-2022
Sklep na medal Kupiłam bardzo dużo prezentów dla córki Sadze , ze będzie bardzo zadowolona Zawsze już teraz będę korzystałam z usług tego wspaniałego sklepu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kornelia
  • Data napisania recenzji: 11-12-2022
Bardzo mila obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 09-12-2022
Produkty rewelacyjne!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 24-11-2022
Otrzymałam wszystkie zamawiane produkty, ale co cenniejsze -mnóstwo podpowiedzi i porad związanych z doborem kosmetyków i ich używaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Filip
  • Data napisania recenzji: 21-11-2022
Uwielbiam u was kupowac ,przede wszystkim blyskawiczna dostawa,perfumy-Boski zapach,zwracam na siebie uwage pieknym zapachem rozyczki:). Pozdrawiam goraco.Anna z Norwegiastheny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 21-11-2022
Długo szukałam kredki do oczu która nie powoduje ich zaczerwienienia i swędzenia, aż przypadkowo buszując w internecie "wpadłam " na sklep P. Afandi. Poczytałam opinie i złożyłam zamówienie. Kohl kajal do oczu okazał się rewelacyjny. Skłamałabym pisząc, że od razu zrobiłam perfekcyjną kreskę , ale za którymś się udało. Oczy nie swędzą nie są zaczerwienione i po zrobieniu kreski na dolnej i górnej powiece wyglądają super. Przy okazji zakupiłam olejek ,szampon oraz perfumy mojego ulubionego zapachu - róży. Również okazały się świetne. Polecam ten sklep z czystym sumieniem. Jeszcze nie raz złożę w nim zamówienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 13-11-2022
Zakupiłam olejek różany który przepięknie pachnie, jakbym spacerowała w różanym ogrodzie. Zapach jest niezwykle naturalny, aplikuję olejek na twarz spryskaną hydrolatem różanym i robię masaż dłońmi albo kamieniem gua sha. Olejek wchłania się bardzo dobrze, nie pozostawia tłustej warstwy, cera nabiera świetlistego blasku no i ten boski zapach róży!!! Na pewno nie będzie to mój jedyny zakup tego olejku w sklepie Afandi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 09-11-2022
Jestem zachwycona działaniem kremu z opuncji figowej, skóra jest napięta i wygładzona. Polecam również olejki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leokadiasienkiewicz@gmail.com
  • Data napisania recenzji: 06-11-2022
Jestem zachwycona olejkiem arganowym i serią różaną!!!!! Moja skóra już dziękuje za stosowanie tych cudownych naturalnych kosmetyków. Obsluga mnie jako klientki znakomita, zostanę tu na pewno na dłużej,pozdrawiam i gratuluję !:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: SYLWIA
  • Data napisania recenzji: 04-11-2022
Bardzo miła obsługa oraz indywidualne podejście do klienta .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 03-11-2022
Zawsze profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem w potrzeby klienta. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 02-11-2022
Świetne produkty, doskonala jakość, szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MAGDALENA
  • Data napisania recenzji: 30-10-2022
Wspaniałe kosmetyki, szybka wysyłka, polecam serdecznie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 25-10-2022
Bardzo polecam produkty z tego sklepu. Używałam olejków oraz mydla peelingujacego hammam razem z rękawica. Bardzo fajnie oczyszczają skórę a olejki super nawilżają. Produkty są super zapakowane a zamówienia szybko realizowane. Polecam. Jakoś produktów na bardzo wysokim poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 24-10-2022
Polecam gorąco każdemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 24-10-2022
Zakupy u Was to niesamowita przygoda ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 24-10-2022
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 24-10-2022
Jestem zadowolona z produktów zakupionych w sklepie.Otrzymałam produkty wysokiej jakości oraz zaczynam używać nowych kosmetyków do których wcześniej nie miałam dostępu.Sklep Afandi realizuje zamówienie błyskawicznie więc staję się posiadaczką wybranych rzeczy bardzo szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 23-10-2022
Gorąco polecam. Szybko, sprawnie, rzetelnie. Produkty bardzo dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 22-10-2022
Kosmetyki naturalne, wysokiej jakości, szczególnie polecam olejki , jestem w nich zakochana ,używałam różnych firm,tylko te spełniają swoje zadanie na 100% . Bardzo polecam zakupy. Dziękuję za cenne wskazówki jakie można przy okazji otrzymać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 21-10-2022
Pelen profesjonalizm, doskonały kontakt z klientem. Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elzbieta
  • Data napisania recenzji: 17-10-2022
klient zadowolony;polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 02-10-2022
Polecam serdecznie . Wspaniałe, pachnące, naturalne kosmetyki, od których można się uzależnić :) . Szybka dostawa, miła obsługa .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 01-10-2022
Świetny sklep. Super produkty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 26-09-2022
Z całą odpowiedzialnością polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 22-09-2022
Polecam sklep Afandi Orirntal Dream. Przejrzyste opisy produktów, oceny innych klientów. Szczególnie polecam kayal/kohel -jedyny produkt do oczu wrażliwych,który nie tylko nie uczula a nawet leczy oczy.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Kohl jest świetnym produktem i cieszę się, że jest Pani zadowolona ze stosowania :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 18-09-2022
Bardzo polecam. Produkt spełnił moje oczekiwania w 100-u %-tach. Przesyłka doszła błyskawicznie
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 04-09-2022
Bardzo szybką wysyłka ,perfumy w olejku sa super bardzo ładny zapach ,chociaż byla pomyłka przy zamowieniu dostałam inne ,ale też ładne .
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję ślicznie z opinie :) Następnym razem prosimy o kontakt telefoniczny jeśli zdarzy się pomyłka. Cieszę się, że perfumki przypadły do gustu. Pozdrawiam Ewelina Afandi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wieslawa
  • Data napisania recenzji: 30-08-2022
Szybko i sprawnie.Produkty bardzo dobre.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 26-08-2022
Kohl /kayak,który zakupiłam to jedyny preparat do oczu ,który mnie nie uczula-moje oczy "odetchnęły ". Żałuję tylko ,że sklep nie ma w ofercie tuszu do rzęs dla alergików-chętnie bym kupiła.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 24-08-2022
Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę, super produkty. Zamówię ponownie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania recenzji: 22-08-2022
Jestem zadowolona z wody różanej, którą zamówiłam. Używam ją codziennie do przemywania twarzy i trzymam w lodówce. Ma delikatny zapach, a poza tym szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 16-08-2022
Bezproblemowa obsługa i świetny kontakt. Będę polecać znajomym ten sklep. Pozdrawiam wszystkich Grażyna Lenard
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 16-08-2022
:-) bardzo lubie orientalne kosmetyki juz od ponad 20 lat!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 12-08-2022
Kosmetyki najwyższej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu